Tento web na poskytovanie služieb používa súbory cookie. Používaním tohto webu vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookie.

Súhlasím

NEDÁ MI..., SA NEPREDSTAVIŤ..:)

     Nedá mi začať písať bez toho, aby som sa Vám nepredstavila.:) Písať samozrejme hlavne o mojej vášni - móde, no z môjho uhľa pohľadu, mojimi očami... tak, ako to vidím ja.  Podeliť sa s Vami o pocitoch, názoroch... A viesť s Vami otvorenú konverzáciu.  Áno.. v mene MÁNNIE, no som živá bytosť..:) To proste nejde bez toho, aby sme k sebe nemali bližšie. Len tak som schopná vydať zo seba to najlepšie.  Podajme si ruky, ja som Iveta..:)

ivbra 0294a12

     

     A toto je on, môjho srdca šampión..:))) ...teraz vážne.:) Braňo - môj muž, láska môjho života. Moja veľká opora a pomoc. Veľké ĎAKUJEM mu patrí hlavne za trpezlivosť, ktorá sa len tak u chlapa nevidí. Neuveríte milé Dámy, ale pri výbere kolekcií na pracovných cestách, dokáže celé dni so mnou absolvovať desiatky stretnutí s obchodnými partnermi a zaoberať sa dámskym oblečením.:) A to všetko bez frflania.. no dobre, sem tam si posťažuje, ale jeho manželka to vie oceniť.:) Vybrala som fotku našu obľúbenú - svatebníí.:) 

ivbra 0605b2

 

     To najlepšie na koniec..:)  Moja kompletná rodinka, moje poklady... Sebastian (5r.) a Matias (1r.). Byť čerstvou matkou, starať sa o troch :) nezbedníkov, domácnosť a zároveň o chod kamennej predajne a eshopu, ... no nie je to ľahké. Preto som posledný rok poľavila v práci. Deti sú pre mňa prioritou Nr. 1. Keď chceme mať z našich detí krásnych ľudí,  musíme sa im venovať, stáť pri nich, hrať sa s nimi, dať im zo seba maximum, zasiať do nich to najlepšie... Tie nádherné bytosti si to zaslúžia. Je to tá najlepšia investícia, naša budúcnosť... Fotka, tiež naša oblúbená z minuloročnej letnej dovolenky v Turecku.:)

SRF 3891

     

     Tak čo? Podáme si ruky? :)