Tento web na poskytovanie služieb používa súbory cookie. Používaním tohto webu vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookie.

Súhlasím

MÁNNIA..:)

     Bola v detstve Vašou obľúbenou hračkou Barbie? Tiež sa Vám vždy v hračkárstve rozžiarili očká pri pohľade na oblečenie pre túto super krásku? Tiež ste sa vytešovali z každého kúsku látky, z ktorej ste si pre ňu mohli doma ušiť sukničku, šaty, či kabátik? Koľké z Vás sa teraz usmievate a našli ste sa v tom? :) Óoch, milovala som to. A viete o tom, že tá Vaša Barbie bola vlastne idea, v ktorej ste sa videli, keď raz vyrastiete?.:) Keď som trochu podrástla a moja Barbie zostala s Kenom posedávať v obývačke pri studenej káve, túžila som si ušiť niečo pekné na seba. Mama ma naučila ako narábať so šijacím strojom a výrobu strihu som si ako tak obkukala a urobila úplne sama. Mojim prvým vlastnoručne ušitým a navrhnutým kúskom boli letné kraťasky. Boli skvelé, hrdo som ich nosila a stále majú svoje miestečko v mojej skrini u rodičov.:)

Barbie2

16597500552 73494e6134 b

     

     Postupne tých kúskov pribúdalo a čoraz viac som si uvedomovala, že móda sa stala doslova mojou vášňou. Cítila som, že keď chcem byť v živote skutočne šťastná, musím premeniť svoju prácu na povolanie. Len vtedy sa môžem realizovať, tvoriť..  Vzdala som sa vtedajšej práce a obchodík MÁNNIA sa zrodil v roku 2006. ...moje skoro 10 ročné dieťa.:) Na začiatku ako bábätko, ktoré potrebuje ustavičnú starostlivosť, hýčkanie, vyžaduje si prebdené noci, veľa veľa času.. až zrazu máme pred pubertou..:) Prešli sme mnohými zmenami, zažili sme pády aj vzostupy.. 10 rokov je tak málo, no zároveň nám vie dať tak veľa.. Všetky tie drahocenné skúsenosti.. V živote môžme prísť o všetko, no skúsenosti a bohatstvo z nich vyplývajúce nám nezoberie nik.  Všetko čo robíme, je našou vizitkou a ja si prajem, aby bol aj obchodík odrazom mojej osobnosti. A tu ho máme v plnej kráse.:) Aby som nezabudla, nájdete ho v Hlohovci, na ul. Pribinova č. 1. Fotka nie je aktuálna kôli tomu, že momentálne máme mesiac, kedy vypredávame a skoro všetko ste nám vykúpili..:)

BLOG 2

 

    WWW - krajina neobmedzených možností. Krajina, kde búrame akékoľvek bariéry, tvoríme bez hraníc. Úžasné, no nedovolím si tvrdiť, že ľahké.. Prečo? Viete, ako dlho pripravujem tento blog? :) Nechcite vedieť a pritom to pôsobí tak jednoducho, že? Pravda je však taká, že práve tu je potrebné vynaložiť ozajstnú vôľu, námahu a množstvo častokrát až mravenčej práce. Eshop www.mannia.sk je pre mňa čerešničkou na torte. Milujem ho pre jeho bezhraničnosť, hravosť, otvorenosť... Nelimitujú ma metre štvorcové, či mesto. Som tu len ja, moje myšlienky uložené do schránky www a ste tu Vy. A je len na mne, či si Vás moja schránka získa.:) 

BLOG2

 Zaznam na celu obrazovku 24.1.2016 224338.bmp3