Tento web na poskytovanie služieb používa súbory cookie. Používaním tohto webu vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookie.

Súhlasím

ABY ŽENY ŽENAMI BOLI...

Ženy, víly, princezné, čarodejky, rebelky, matky, slobodné nezávislé nežné a zároveň tak silné bytosti... fascinujete ma. A chcem vás obliekať. Chcem obliekať tú ženu, ktorú skrývate pod povrchom… Tú, ktorá vás volá, aby ste si ju všimli, objali ju a tancovali s ňou, tú radostnú bytosť, ktorá prišla urobiť tento svet krajším a radostnejším. Neviete?! Tú ženu vo vás…

CF316714x7

 

Nemáte niekedy pocit, že tých rifiel a mužských prevlekov je okolo nás už dosť? Nezdá sa vám, že idete tak trocha v stáde? (možno z pohodlnosti, možno zo strachu ako vás prijme okolie, keď vybočíte z davu)

My v MÁNNII milujeme šaty, krajky, farby, ženské krivky, opätky. A znova šaty! A verte, že aj muži ich na nás milujú… Je krásne byť ženou a užívať si všetku tú parádu!

 

mannia 0501xx2

 

Áno, občas máme všetci ten pocit zahaliť sa do niečoho neviditeľného a splynúť s davom, ale potom príde ten iný pocit, to volanie ženskej duše byť jemnou, tajomnou, zraniteľnou a krásnou. Byť ženou.

 

mannia 0081xx

 

V pamäti mam ukotvenú vetu, ktorú mi napísala nedávno naša zákaznička: ,,Vaše kúsky nie sú bežne dostupné v obchodoch a pre mňa sú výnimočné a a ja sa v nich výnimočná cítim,,. Ciťte sa výnimočne, vy výnimočné ste, ste neopakovateľné a každá ste originál.

 

NAT7741x

 

Nie nadarmo sa hovorí, že: “Šaty robia človeka”. Môžete nimi vyjadrovať radosť, smútok, oslavu dňa. A prečo neoslavovať každý deň? Prosím dovoľte nám v MÁNNII starať sa o tú vašu vnútornú princeznú, ktorá potrebuje byť občas  hýčkaná. Radi to pre vás urobíme, lebo nás naša práca nesmierne baví, tešíme sa z každého dňa. Milujem to! Má to dušu.

 

mannia 0347axxx

 

Je to ako hra. Inšpirácií okolo nás je tak veľa. Môžu to byť kvety, obloha, zvieratá, piesne, filmy, obrazy, nielen okoloidúci. Tak inšpirujte sa, hrajte sa… My sa vlastne tou módou len tak bavíme. Príďte sa baviť s nami…

Aby ženy ženami boli…