Veľký hrniec chutných rezňov za drobné: zmiznú zo stola za pár minút

Nikto ani neuhádne, z čoho sú tieto neuveriteľné rezne vyrobené.

Odkaz skopírovaný

Recept na bezmäsité rezne / Kolage: My, foto depositphotos.com

Kotlety – obľúbené jedlo mnohých. Tradične sa pripravujú z mäsa, niekedy sa pridáva viac zeleniny alebo syra. Tentoraz My navrhuje pripraviť kotlety z ovsených krúp, ktoré sú rovnako dobré ako mäsové. Rezne budú okamžite lietať zo stola.

Autor ukrajinského YouTube kanálu „Smakota v kotlíku s ukrajinským prízvukom“ prezradil, ako uvariť neuveriteľne jemné, chutné a aromatické kotlety bez mäsa. Vaša rodina si ani neuvedomí, že bezmäsité rezne sú bez mäsa.

Budete potrebovať:

  • dve šálky ovsených vločiek;
  • jedno vajce;
  • jeden pohár vody;
  • dve žiarovky;
  • dva zemiaky;
  • korenie;
  • dva strúčiky cesnaku.

Postup prípravy kotliet

Najprv namočte ovsené vločky do vody a nechajte ich 30 minút lúhovať.

Medzitým nastrúhajte cibuľu a zemiaky na jemnom strúhadle. Sem tiež pridáme vajce a korenie. Nezabudnite na ovsené vločky, treba z nich predtým vytlačiť prebytočnú vodu. Všetky ingrediencie dobre premiešajte.

Potom vytvarujte rezne a vyprážajte ich na rastlinnom oleji. Rezne sa najlepšie podávajú s kyslou smotanou.

Dobrú chuť!

Ako pripraviť kotlety bez mäsa – pozrite si video:

Ďalšie recepty:

Ak si všimnete chybu, zvýraznite potrebný text a stlačte Ctrl+Enter, aby ste o tom informovali redakciu.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Užitočné tipy a triky pre každodenný život