Nikto ani neuhádne, z čoho sú tieto neuveriteľné rezne vyrobené.
Odkaz skopírovaný
Recept na bezmäsité rezne / Kolage: My, foto depositphotos.com
Kotlety – obľúbené jedlo mnohých. Tradične sa pripravujú z mäsa, niekedy sa pridáva viac zeleniny alebo syra. Tentoraz My navrhuje pripraviť kotlety z ovsených krúp, ktoré sú rovnako dobré ako mäsové. Rezne budú okamžite lietať zo stola.
Autor ukrajinského YouTube kanálu „Smakota v kotlíku s ukrajinským prízvukom“ prezradil, ako uvariť neuveriteľne jemné, chutné a aromatické kotlety bez mäsa. Vaša rodina si ani neuvedomí, že bezmäsité rezne sú bez mäsa.
Budete potrebovať:
- dve šálky ovsených vločiek;
- jedno vajce;
- jeden pohár vody;
- dve žiarovky;
- dva zemiaky;
- korenie;
- dva strúčiky cesnaku.
Postup prípravy kotliet
Najprv namočte ovsené vločky do vody a nechajte ich 30 minút lúhovať.
Medzitým nastrúhajte cibuľu a zemiaky na jemnom strúhadle. Sem tiež pridáme vajce a korenie. Nezabudnite na ovsené vločky, treba z nich predtým vytlačiť prebytočnú vodu. Všetky ingrediencie dobre premiešajte.
Potom vytvarujte rezne a vyprážajte ich na rastlinnom oleji. Rezne sa najlepšie podávajú s kyslou smotanou.
Dobrú chuť!
Ako pripraviť kotlety bez mäsa – pozrite si video:
Ďalšie recepty:
Ak si všimnete chybu, zvýraznite potrebný text a stlačte Ctrl+Enter, aby ste o tom informovali redakciu.

 
 





