Vďaka jednej jednoduchej prísade v náleve budú vaše paradajky neuveriteľne aromatické a chutné.
Skopírovaný odkaz
Recept na kyslé paradajky / Koláž: My, foto depositphotos.com
Sezóna konzervovania sa už chýli ku koncu, ale ešte stále je čas stihnúť pripraviť obľúbené kyslé paradajky. My našiel jednoduchý recept na neuveriteľne chutné kyslé paradajky s tajnou prísadou.
Autor ukrajinského kulinárskeho YouTube-blogu „Smachna zdorovaya iza“ porozprával, ako jednoducho sa dajú pripraviť kyslé paradajky na zimu.
Odporúčame aj prípravu domácich kyslých jabĺk za pár minút.
Výrobky na 3 l nádobu:
- voda – 1,5 litra;
- soľ – 1,5 polievkovej lyžice na liter;
- cukor – 3 PL;
- horčica v prášku – 1,5 PL. l.
Postup varenia
Na dno pohára alebo plastovej nádoby položte listy chrenu a vetvičky kôpru a na ne položte paradajky.
Na prípravu nálevu najprv zvarte vodu, pridajte soľ, cukor a horčicu. Dobre premiešajte, aby sa všetko rozpustilo.
Paradajky zalejte nálevom a prikryte pokrievkou.
Paradajky nechajte dva dni pri izbovej teplote a potom ich vložte do chladničky.
Dobrú chuť!
Ako uvariť kyslé paradajky – pozrite si video:
Ďalšie recepty:
O kanáli YouTube: „Delicious Healthy Food“
„Delicious Healthy Food“ je kanál na YouTube, ktorý vedie žena menom Olga. Delí sa s vami o jednoduché recepty na zdravé jedlá, ktoré udržujú telo štíhle a plné energie. Kanál má prihlásených viac ako 6,5 tisíc používateľov.
Ak si všimnete chybu, zvýraznite potrebný text a stlačením klávesovej skratky Ctrl+Enter informujte redakciu.

